Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Meer weten over dit project?

Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Holiday Suites - Wenduine

Ontspanning en verhuuropbrengsten van jouw vakantieverblijf.

Vanaf

€ 242.000

OVER WENDUINE

De prinses der badsteden

Vlakbij de toegangsweg richting het familiale Wenduine bevindt zich het nieuwe Holiday Suites Wenduine, gelegen tussen het drukke Blankenberge en het authentieke De Haan. 

De prinses der badsteden combineert haar charme van kleinschaligheid met het uistekende aanbod aan faciliteiten voor toeristen met als kers op de taart, 160 hectare duinen.

MEER LEZEN OVER WENDUINE

LOCATIE

Een familiale badstad

Wie voor de rust naar de Belgische Kust komt, kan niet beter zitten dan in Wenduine. Moest je toch zin hebben in de drukte van de andere badsteden, is ook dat geen probleem. Op nog geen 5 minuten sta je namelijk in het centrum van Blankenberge, waar je ongelimiteerd kan shoppen of de verschillende musea kan bezoeken. Langs de andere kant sta je op 5 minuten in het centrum van De Haan. Zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer zijn beide steden zeer makkelijk te bereiken.

Holiday Suites Wenduine is overigens op 500m van het strand gelegen, waardoor je makkelijk te voet een dagje aan zee hebt.

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

INVESTEREN

Eigen gebruik en extra verhuuropbrengsten

Sinds enkele decennia is het mogelijk om te investeren in vakantieverblijven met verhuurservice. Hierbij koop je een appartement via notariële akte. Nadien hoef je dankzij de beheersovereenkomst geen moeite meer te doen voor de uitbating. Je vertrouwt dit toe aan een professionele partner met jarenlange ervaring die al de verhuurzorgen uit handen neemt.

Vastgoed is een duurzame investering met een vaste waarde. Het biedt je niet alleen mooie verhuurinkomsten, maar ook een meerwaarde en langdurige zekerheid. Om jouw kapitaal een veilige toekomst te garanderen realiseert Alysee enkel kwalitatieve en hoogwaardig afgewerkte bouwprojecten met oog op verhuurbaarheid.

Let op: GEEN DOMICILIËRING MOGELIJK!

MEER LEZEN OVER INVESTEREN

Zekerheid en opbrengst

Geen last van wanbetalers

Geen last van schadegevallen

Alle eigenaars van Holiday Suites worden nauwgezet opgevolgd na de aankoop van hun Holiday Suite. Zo krijgen ze een eigenaars log-in waarbij ze de verhuur op de voet kunnen volgen, elk kwartaal een nieuwsbrief met daarin de laatste updates en verhuuropbrengsten en is er jaarlijks een vergadering van de mede-eigenaars.

Leen V.E.

Download de gratis brochure!

Ontdek hier waarom meer dan 500 klanten jou al voorgingen met een aankoop van een Holiday Suites vakantieverblijf.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee CVBA -  BE0831.759.855

+32 59 80 00 00
info@alysee.be
www.alysee.be

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor jou kunnen betekenen. Indien je wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid je een gepersonaliseerd aanbod te doen. Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Holiday Suites -Wenduine

Wapen jezelf tegen leegstand

Wenduine is een van de enige badsteden met een prachtig duingebied. Dit is de ideale omgeving om een ontspannende wandeling te maken of eeuwen teruggaan in de tijd en zoals de toeristen toen, een tocht te maken van Wenduine naar Blankenberge.

Kiezen voor vastgoed in Wenduine is kiezen voor vastgoed in een betaalbare, centrale en rustige omgeving met tal van recreatiemogelijkheden en uitvalswegen.

Populaire evenementen in en rond Wenduine:
- Vosseslagfeesten
- Retro sur Mer
- Trammelant
- Avondmarkten
- Garnaalfeesten
- Raftingday
- Oude Klepper Parade
- Paardenzegening

Recreatiemogelijkheden

ONTSPANNING

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

Owner Relations Holiday Suites

Nieuw project in portefeuille

Geen domicilie mogelijk!

Tijdelijke lanceringskorting

MEER LEZEN OVER LOCATIE
MEER LEZEN OVER INVESTEREN

AANBOD

Ontdek de verschillende 1- en 2-slaapkamerverblijven

Binnen het gebouw worden 47 nieuwbouwvakantieverblijven en 43 parkings gerealiseerd. De vakantieverblijven hebben verschillende invullingen en oppervlaktes. Zo kan je kiezen voor:

  • 1-slaapkamerverblijven voor 2 personen
  • 2-slaapkamerverblijven voor 4 personen
  • 2-slaapkamerverblijven voor 6 personen

Prijzen variëren tussen € 242.000 en € 349.500, afhankelijk van de oppervlakte, het aantal slaapplaatsen en de verdieping.

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

Voorbeeldplan suite met 1 slaapkamer - 2 personen

Voorbeeldplan suite met 2 slaapkamers - 4 personen