Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingevulde persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde info te voorzien.

Laat jouw gegevens na en ontvang de gratis brochure

Business- en vakantiesuites Zeebrugge

Slim investeren in betaalbare business suites met bewezen opbrengsten

 vanaf € 202.500

Slim investeren in betaalbare business suites in Zeebrugge

De business suites liggen centraal in Zeebrugge, met het strand dichtbij en middenin een van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven die vlakbij gelegen zijn, genereren en grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal potentiële huurders van de business suites. 

De haven blijft steeds verder groeien, waardoor er nog meer bedrijven worden aangetrokken en er steeds grotere stroom van expats wordt aangetrokken. Dit heeft enkel een positief effect op de omliggende business suites.

Meer informatie

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven in invsteringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Monnikenwerve 17-19
8000 Brugge

059 80 00 00

info@alysee.be

Alysee CVBA - BE0831.759.855

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Vastgoed met notariële akte

Vastgoed met notariële akte 

Professionele verhuurservice

Geen verhuur-
problemen

Bewezen bezetting en rendement

Bewezen bezetting en rendement

Geen 
verhuurproblemen

Professionele verhuurservice

Vastgoed met 
notariële akte

Investeer aan de huidige voorwaarden tot 1/10/2022

Meer informatie

Investeer nu nog mee in de laatste fase business suites in dit bewezen succesproject, dit aan lanceringsprijs: € 202.500

Investeer in zorgeloos vastgoed aan de Belgische Kust

Download de brochure en ontdek: 

  • De verschillende faciliteiten
  • De omgeving van het project 
  • De internationale haven en bedrijven 
  • De opbrengsten en bezetting
  • ... 

Tevreden klanten

Ontdek waarom meer dan 80 klanten je voorgingen met de aankoop van een business suite