Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Meer weten over dit project?

Business Flats 

Zeebrugge

Slim investeren in betaalbare business suites in Zeebrugge

DOWNLOAD DE BROCHURE

De business suites liggen centraal in Zeebrugge, met het strand dichtbij en middenin een van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven die vlakbij gelegen zijn, genereren een grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal aan potentiële huurders van de business flats.

De haven blijft steeds verder groeien, waardoor er nog meer bedrijven worden aangetrokken en er een steeds grotere stroom van expats wordt aangetrokken. Dit heeft enkel een positief effect op de omliggende business flats.

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor jou kunnen betekenen. Indien je wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid je een gepersonaliseerd aanbod te doen. Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

€ 179.000

Investeer nog aan de huidige voorwaarden tot 1/10/2022

Vanaf

LOCATIE

Redenen om te investeren in Business Flats in Zeebrugge

Zekerheid door vaste bedrijfscontracten

Hogere huuropbrengsten door samenwerkingen met partners

Hogere huurprijzen dan op residentiële markt

Doordat je voor de verhuur steeds terechtkomt bij expats en hun bedrijven, heb je ook een veel stabieler huurpubliek dan bij een hotelformule.

Bij de verhuur van een business- of vakantiesuite kan je vaak samenwerken met een internationale partner. Dit zorgt ervoor dat deze de juiste knowhow en netwerk heeft om het maximum uit de verhuur te halen.

De verhuur van deze suites, is op relatief kortere termijn in vergelijking met klassieke verhuur van een appartement of woning. Op die manier kan je ook hogere huurprijzen vragen.

MEER INFORMATIE

Dankzij de vernieuwde investeringsformule met zekerheid van opbrengsten kiezen meer klanten voor een zorgeloze investering in vastgoed.

Robbe V.

WERELDHAVEN

Grootste autohaven ter wereld

Met maar liefst 2,2 miljoen getransporteerde wagens positioneert Zeebrugge zich als de grootste autohaven in de wereld. Per dag zijn er gemiddeld 25 afvaarten naar het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Baltische regio en Zuid-Europa. Deze sector zorgt dan ook voor heel wat jobs, met maar liefst werkgelenheid voor 2.000 mensen in de automotive sector van de haven van Zeebrugge.

Nieuwe zeesluis

Zeebrugge zit niet stil en is volop bezig met de opbouw van een nieuwe zeesluis. De Visartsluis, die dateert uit 1907, zal vervangen worden door een nieuwe sluis op dezelfde locatie. Hiervoor investeert de Vlaamse overheid 1 miljard euro.

Port of Antwerp-Bruges

De haven van Antwerpen en Zeebrugge smelten samen tot
‘Port of Antwerp-Bruges’. Deze fusie zorgt ervoor dat de haven de op één na grootste (uitgedrukt in tonnage) is van Europa, een historisch moment voor België.

MEER LEZEN

Download de gratis brochure!

Ontdek hier waarom meer dan 120 klanten jou al voorgingen met een aankoop in een business suite

DOWNLOAD DE BROCHURE

Unieke locatie midden in de grootste autohaven ter wereld

Laatste fase van een populair project met bewezen opbrengsten en bezetting

100% zorgeloos vastgoed met een professionele uitbater

Vaste contracten met havenbedrijven

Bewezen rendement en bezetting

Betaalbaar nieuwbouw aan de Kust

Kwalitatief huurderspubliek

100% zorgeloze investering

Laatst 3 suites met direct rendement!

Laatst 3 suites met direct rendement!

Projectverantwoordelijke Holiday Suites Zeebrugge

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee CVBA -  BE0831.759.855

+32 59 80 00 00
info@alysee.be
www.alysee.be

Kwalitatief huurderspubliek

Business Flats Zeebrugge

!

Download de gratis brochure

Ontdek hier waarom al meer dan 120 klanten jou voorgingen met een aankoop in een business suite

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE