info@alysee.be

059 80 00 00

Monnikenwerve 17-19 

8000 Brugge

Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Meer weten over dit project?

Contacteer ons vrijblijvend door hieronder jouw contactgegevens in te vullen

Door hieronder op 'meer weten' te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Crystal Residence breekt met de traditionele kustarchitectuur. Het gebouw zet een nieuwe toon en brengt een toekomstgerichte woon- en kustbeleving die mag en zal gezien worden. Hiervoor werd samengewerkt met het gerenomeerde archictuurbureau B2Ai.

Crystal Residence biedt appartementen aan voorzien van alle luxe en aan een betaalbare prijs. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt. Het gebouw wordt nu al één van de nieuwe parels aan de kroon van de stad Oostende genoemd.

Crystal Residence

Jouw tweede verblijf vlakbij het strand

Uitzonderlijke architectuur

Vlakbij centrum Oostende

Genieten van eigen zwembad

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Betaalbaar zeezicht

Opkomende buurt in volle ontwikkeling

Uitstekende bereikbaarheid via A10 en E40

Vlakbij tal van winkels en handelszaken

Jouw appartement op 30 meter van het strand

Openbaar vervoer vlakbij

Opkomende buurt in volle ontwikkeling

Meer weten over de beschikbare appartementen in Crystal Residence?

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee CVBA -  BE0831.759.855

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor jou kunnen betekenen. Indien je wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid je een gepersonaliseerd aanbod te doen. Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Ontdek wat Crystal Residence nog meer te bieden heeft voor jou. Bekijk de grondplannen van de type-appartementen, de uitstekende ligging van het gebouw, kom meer te weten over fiscaliteit bij een tweede verblijf of lees enkele interessante weetjes over de omgeving.

Download vrijblijvend de gratis brochure

CRYSTAL RESIDENCE

Jouw tweede verblijf in Oostende

Zeezicht en zwembad in de tuin

Overdekte leefterrassen

Hogere opbrengsten mogelijk dankzij seizoensverhuur

Vanaf € 348.000 

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Laatste 5 instapklare

 appartementen

beschikbaar!

Ontdek het project in onze virtuele omgeving

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE