Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Meer weten over dit project?

Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

BEL VOOR MEER INFORMATIEBEL VOOR MEER INFORMATIE

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Crystal Residence

Oostende

Ontspannen in jouw tweede verblijf.

Vanaf

€ 360.000

OVER CRYSTAL RESIDENCE OOSTENDE

Ontspannen in jouw tweede verblijf

Crystal Residence breekt met de traditionele kustarchitectuur. Het gebouw zet een nieuwe toon en brengt een toekomstgerichte woon- en kustbeleving die mag en zal gezien worden. Hiervoor werd samengewerkt met het gerenommeerde architectuurbureau B2Ai, die het concept en ontwerp uitwerkte en het architectenbureau arQ die de uitvoering van de werken opvolgt.

Crystal Residence biedt appartementen aan voorzien van alle luxe en aan een betaalbare prijs. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt. Het gebouw wordt één van de nieuwe parels aan de kroon van de stad Oostende genoemd.

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

LOCATIE

Uitstekende ligging

Deze residentie is ideaal gelegen als je op zoek bent naar een tweede verblijf op wandelafstand van het strand, zonder de lasten die een appartement op de zeedijk met zich kan meebrengen. Maak een ontspannende strandwandeling, fiets langs de zeedijk of geniet van de diversiteit van Oostende: ontdek de maritieme cultuur in Atlantikwall Raversyde, breng een bezoekje aan de Mercator of laat je culinair verwennen in een van de vele adresjes. Vastgoed is een duurzame investering met een vaste waarde. Het biedt je niet alleen mooie verhuurinkomsten, maar ook een meerwaarde en langdurige zekerheid. Om jouw kapitaal een veilige toekomst te garanderen realiseert Alysee enkel kwalitatieve en hoogwaardig afgewerkte bouwprojecten met oog op verhuurbaarheid.

MEER LEZEN OVER LOCATIE

Betaalbaar zeezicht

Uitzonderlijke architectuur

Download de gratis brochure!

Ontdek hier waarom meer dan 130 klanten jou al voorgingen met een aankoop in Crystal Residence.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee CVBA -  BE0831.759.855

+32 59 80 00 00
info@alysee.be
www.alysee.be

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor jou kunnen betekenen. Indien je wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid je een gepersonaliseerd aanbod te doen. Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Crystal Residence Oostende

Vlakbij centrum Oostende

Genieten van eigen zwembad

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

Ontspannen in jouw tweede verblijf aan de kust.

Laatste instapklare appartementen beschikbaar!

"

Het is een gebouw met veel uitstraling op een hele gunstige ligging.

Chris Van Landeghem

Eigenaar studio Crystal Residence

"

De verkoper was heel begrijpend naar wat ik zocht.

Monique Van De Vyver

Eigenares studio Crystal Residence

Zeezicht en zwembad in de tuin

Overdekte leefterrassen

Vlakbij centrum Oostende

BEKIJK MEER BEZIENSWAARDIGHEDENDOWNLOAD GRATIS BROCHURE

Wat hebben onze klanten te vertellen?

KLANTEN

De Crystal Residence uit verschillende hoeken

FOTOGRAFIE

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

!