info@alysee.be

059 80 00 00

Monnikenwerve 17-19 

8000 Brugge

Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Laat vrijblijvend uw gegevens na voor meer informatie

Contacteer ons vrijblijvend door hieronder jouw contactgegevens in te vullen

Door hieronder op 'meer weten' te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Crystal Residence breekt met de traditionele kustarchitectuur. Het gebouw zet een nieuwe toon en brengt een toekomstgerichte woon- en kustbeleving die mag en zal gezien worden. Hiervoor werd samengewerkt met het gerenomeerde archictuurbureau B2Ai.

Crystal Residence biedt appartementen aan voorzien van alle luxe en aan een betaalbare prijs. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt. Het gebouw wordt nu al één van de nieuwe parels aan de kroon van de stad Oostende genoemd.

Crystal Residence

Jouw tweede verblijf vlakbij het strand

Uitzonderlijke architectuur van B2Ai

Vlakbij centrum Oostende

Genieten van eigen zwembad

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Luxueuze afwerking

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee CVBA -  BE0831.759.855

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor jou kunnen betekenen. Indien je wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid je een gepersonaliseerd aanbod te doen. Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

CRYSTAL RESIDENCE

Ontdek deze luxe-appartementen met frontaal zeezicht

Jouw tweede verblijf in Oostende

Zeezicht en zwembad in de tuin

Overdekte leefterrassen

Aankoop met grond

2-slaapkamerappartementen vanaf € 775.000

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

LANCERING LAATSTE FASE

Ontdek het volledige aanbod

Alle appartementen worden verkocht inclusief het grondaandeel.

Eénslaapkamerappartement met mogelijkheid tot extra slaaphoek

Vanaf € 420.000

Tweeslaapkamer hoekappartement met frontaal zeezicht

Vanaf € 775.000

Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

Download hier de brochure

ONTDEK MEER AFBEELDINGENONTDEK DIT APPARTEMENTONTDEK DIT APPARTEMENTDOWNLOAD VRIJBLIJVEND DE BROCHURE