Meer weten over de overgebleven appartementen in Bcity?

info@alysee.be

059 80 00 00

Monnikenwerve 17 - 19

8000 Brugge

Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Buitengewoon genieten van 

instapklare appartementen

vanaf € 279.000

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Bcity heeft een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Blankenberge, pal aan het Koning Leopold III-plein, het station en vlakbij de winkelstraten. Bovendien bevindt het strand zich op wandelafstand van jouw appartement.

Gerenommeerd architect Marc Corbiau heeft met zijn vernieuwend ontwerp een exclusief én betaalbaar vastgoedproject mogelijk gemaakt, waarbij je zelf een verfrissende duik kunt nemen in het luxe zwembad op het dak.

Ruimte en comfort staan centraal bij Bcity met extra zorg voor kwaliteit en duurzaamheid. Ieder appartement beschikt over een grote woonkamer, goed geïsoleerde ramen, ruime terrassen en een open panoramisch zicht over de stad.

Bcity - Blankenberge

Jouw tweede verblijf in het centrum van Blankenberge

Eenvoudig uitgelegd

Ideaal 
tweede verblijf

Uitzonderlijke architectuur

Centrum Blankenberge

Genieten van eigen zwembad

Bcity

De verschillende mogelijkheden

1-slaapkamer appartement
2 tot 4 personen

In deze bijzonder modern en functioneel ingerichte éénslaapkamerappartementen is alles voorzien om te perfect te dienen als uitvalsbasis aan de kust voor 2 a 4 personen. Je kijkt uit op het vernieuwde stationsplein of de aankomende treinen. Hierdoor kan je ten volle genieten van jouw tweede verblijf.

Mogelijkheden vanaf € 279.000

2-slaapkamer appartement 
4 personen

Het tweeslaapkamerappartement staat borg voor een fantastische beleving aan de kust. Je hebt de keuze tussen een panoramisch uitzicht aan de voorkant of een zonneterras aan de achterkant, waarbij je gebruik kan maken van het rooftopzwembad.

Mogelijkheden vanaf € 359.000

3-slaapkamer appartementen
6 personen

Met dit uiterst ruime en kwalitatief ingerichte drieslaapkamerappartement geniet je van het beste van twee werelden. Je geniet van een ruimte woonkamer met open keuken, reeds voor jou ingericht. Dit appartement voorziet ook een tweede badkamer.

UITVERKOCHT

Benieuwd naar de instapklare appartementen?

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Opkomende buurt in volle ontwikkeling

Onderdeel van het vernieuwde stationscomplex

Vlakbij tal van winkels en handelszaken

Jouw appartement dichtbij het strand

Opkomende buurt in volle ontwikkeling

Vlakbij openbaar vervoer - trein en kusttram

Meer weten over de instapklare appartementen in Bcity?

 

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee -  BE0831.759.855

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE


Ontdek wat Bcity nog meer te bieden heeft voor jou. Bekijk de grondplannen van de type-appartementen, de uitstekende ligging van het gebouw, kom meer te weten over fiscaliteit bij een tweede verblijf of lees enkele interessante weetjes over de omgeving.

Download vrijblijvend de gratis brochure

Benieuwd hoe een appartement eruit ziet? Neem een kijkje naar onze virtuele tour!

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Toparchitectuur in het hart van Blankenberge

Appartementen van Marc Corbiau met rooftopzwembad