Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Meer weten over dit project?

Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Residentie
Bcity - Blankenberge

Ontspannen in jouw tweede verblijf.

Vanaf

€ 279.000

OVER BCITY

Luxueus afgewerkt appartement aan zee

In het nieuwbouwproject Bcity kiezen we resoluut voor warme gezelligheid met oog voor luxe, duurzaamheid en hoog wooncomfort. Het project van de gerenomeerde architect Marc Corbiau is onderdeel van het vernieuwde stationscomplex in Blankenberge, biedt een uniek panoramisch zicht over de stad en op het dak kan je genieten van een heerlijk rooftop zwembad.

MEER LEZEN OVER BCITY

LOCATIE

De omgeving van jouw appartement aan zee

De appartementen van Bcity liggen pal in het bruisende centrum van Blankenberge, net voor het Koning Leopold III-plein waar tal van evenementen georganiseerd worden en vlakbij de mooie jachthaven, waar je gezellig kunt tafelen. De winkelstraat, de zeedijk en het strand liggen op wandelafstand. Eens een bezoekje brengen aan de nabijgelegen badsteden? Neem vlak voor de deur de kusttram richting Knokke of De Panne en verken de ganse kustlijn. Kortom: het is de perfecte locatie voor een appartement aan de Kust, met talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

MEER LEZEN OVER DE LOCATIE

GEBOUW

Duurzame toparchitectuur van Marc Corbiau

Bcity biedt met haar adembenemende locatie en ruim aanbod het perfecte appartement aan zee. Of je nu op zoek bent naar een vakantieverblijf, of liever langer aan zee bent: met een appartement in Bcity zit je goed. De duurzame bouwstijl van toparchitect Marc Corbiau zorgt ervoor dat er heel wat lichtinval is door de grote raampartijen en elke woning heeft een eigen terras. Door te kiezen voor een erfpachtovereenkomst op de grond hoef je het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kan je nog extra besparen bij de aankoop van het appartement van jouw dromen, kan je genieten van een jaarlijks fiscaal voordeel en betaal je minder registratierechten.

MEER LEZEN OVER ARCHITECTUUR

Instapklare appartementen

Rooftop zwembad op het dak

Centrum Blankenberge, aan het station

Kwalitatieve en hoogwaardige afwerking

Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.

Ann & Beatrice

Download de gratis brochure!

Ontdek hier waarom meer dan 120 klanten jou al voorgingen met een aankoop in een business suite

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE

Alysee is een familiale onderneming die al meer dan 40 jaar tweede verblijven en investeringsprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert met een visie op de toekomst. Kwalitatieve, moderne en vooral rendabele realisaties op middellange en lange termijn staan hier centraal.

Alysee CVBA -  BE0831.759.855

+32 59 80 00 00
info@alysee.be
www.alysee.be

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor jou kunnen betekenen. Indien je wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid je een gepersonaliseerd aanbod te doen. Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Residentie
Bcity - Blankenberge

Architectuur van Marc Corbiau